4 beneficis de la tècnica LPG Alliance Cellu M6

Fabulous In Every Way.
LPG Alliance

4 beneficis de la tècnica LPG Alliance Cellu M6

Són moltes les problemàtiques que apareixen al nostre cos i que, malgrat hores d’exercici, gimnàs i dietes, és pràcticament impossible de fer desaparèixer. Per això, existeixen tecnologies avançades com l’LPG Alliance Cellu M6 que, mitjançant l’Endermologie (una tècnica patentada d’estimulació mecànica), aporta diversos beneficis al nostre cos.

LPG Alliance Cellu M6 és una tecnologia aplicable a tractaments corporals que, de forma totalment natural i no invasiva, permet tractar els signes d’envelliment cutani així com l’acumulació de grasses. Tot això ho aconsegueix gràcies a la reactivació del mecanisme de les cèl·lules.

A continuació enumerem alguns dels seus beneficis.

 

Reducció del volum

Com dèiem, l’Endermologie aconsegueix eliminar el greix localitzat que tant costa d’eliminar amb dietes o fent esport. És el greix que sol aparèixer en zones com l’abdomen, la zona lumbar o els glutis. Eliminant-lo, aconseguirem reduir el volum.

 

Allisa la cel·lulitis

La cel·lulitis afecta al 90% de les dones, fins i tot a les més primes o esportistes. Apareix per l’acumulació de grasses en els adipocits (cèl·lules grasses) i la retenció de líquids al voltant. La cel·lulitis és una de les problemàtiques que més preocupa a la nostra societat, sobretot amb l’arribada del bon temps i la temporada de platja i piscina.

 

Reafirma la pell

La pell, a causa del pas del temps, els embarassos o la pèrdua de pes, va perdent la seva tonicitat i flexibilitat. A més a més, hi ha parts del cos que ho pateixen de manera més notòria, com ara l’abdomen, els braços o la part interior de les cuixes.  

 

Major lleugeresa en les cames

Algunes conseqüències d’una mala circulació sanguínia són la sensació de cames pesades i adolories o peus i turmells inflats. Aquests símptomes es presenten, sobretot, durant el dia o en les diverses fases de la menstruació.

Lpg Alliance Cellu M6 activa les funcions d’eliminació de l’organisme, estimula la circulació i suavitza els símptomes de retenció de líquids, alleugerant la sensació de cames pesades.

 

 

Els resultats de LPG Alliance Cellu M6 són visibles a partir de la tercera sessió i aconsegueixen reduir fins a 5,2 cm del contorn de la cintura, fins al 67% de la cel·lulitis i millorar fins a un 70% la fermesa de la pell, segons l’estudi Endermologie Dermscan de l’any 2016.

 

Encara no has provat l’LPG Alliance Cellu M6? Demana cita a Guaida Centre Estètic Avançat i comprova’n els resultats.
No Comments

Post A Comment