Tractaments especials per a nuvis pel gran dia

tractaments especials per a nuvis

Tractaments especials per a nuvis pel gran dia

Us preparem per al vostre gran dia!

A Guaida Centre Estètic Avançat us preparem pel vostre gran dia. Sabem que, tant la preparació del casament com el compte enrere, us poden provocar tensions musculars. Per aquest motiu, oferim els següents tractaments especials per a nuvis.

Massatges per alliberar tensions

La preparació del vostre gran dia pot provocar tensions en músculs de l’esquena, per exemple. Per aquest motiu, a Guaida Centre Estètic Avançat us oferim massatges relaxants per alliberar les tensions que podeu haver acumulat en aquests mesos.

 

Tractaments facials tant per al nuvi com per a la núvia

Vosaltres sereu el centre de totes les mirades tant dels convidats com dels fotògrafs que captaran cada moment. El nostre equip de professionals altament formades perquè el vostre aspecte facial sigui perfecte. Aconseguiu una pell més lluminosa i relaxada lliure d’impureses. 

 

Mans i peus per a ell i per a ella

Sobretot les mans, hauran d’estar perfectes per a poder lluir l’anell de casats! Amb les nostres manicures tant per al nuvi com per a la núvia, lluireu unes mans perfectes. Per a ella, la manicura i hidratació de mans perfectes per al seu gran dia. Per a ell, una pell de mans tersa i lluminosa i unes ungles uniformes i lliures de pells mortes.

A més a més, també us oferim pedicura especial per a relaxar els vostres preus i aportar-los un aspecte perfecte, sense durícies i pells mortes.

 

Depilacions corporals

Digueu adéu al pèl no desitjat i lluïu lliures de bell en el dia del vostre casament amb depilacions corporals per a ell i per a ella

Juntament amb els tractaments corporals, la depilació corporal us ajudarà a estar perfectes. Cada detall és important en el vostre gran dia!

 

Tractaments corporals

Per acabar, a Guaida Centre Estètic Avançat també us oferim tractaments corporals especials amb què aconseguireu lluir perfectes el dia del casament.

Des de peelings corporals per exfoliar la pell fins a tractaments d’hidratació. Tant per al nuvi com per a la núvia, preparem tractaments corporals personalitzats depenent de les necessitats de cada un. A més a més, l’ús de la millor aparatologia estètica i productes cosmètics ens ajudem a aconseguir els millors resultats.

 

S’apropa el dia del vostre casament? Demaneu cita a Guaida Centre Estètic Avançat i us preparem per a l’ocasió.
No Comments

Post A Comment