Els nostres tractaments

La salut i la bellesa van sempre junts
Tractaments a Guaida Centre Estètic

La cara és la part més visible i alhora la més exposada a factorns externs. És per aixó que és una de les parts del nostre cos que necessita més cura.

Tenim tot tipus de tractaments per hidratar la pell de la cara, per il·luminar-la, tractaments anti-edat, aclariments facials o també solucions per a les teves celles o pestanyes com els tints o bé les extensions.

tractaments corporals a Guaida Centre Estètic

Pressoteràpia per tractar la retenció de líquids en extremitats, regeneració cel·lular o tractaments anticel·lulítics amb LPG Alliance… Són molts els tractaments que aconsegueixen una remodelació corporal amb què millorar la nostra salut i el nostre aspecte físic.

A Guaida, realitzem tractaments corporals personalitzats que aporten els millors resultats visibles.

Cosmetica Guaida Centre Estètica

Cosmètica

Treballem amb productes d’alta qualitat de firmes com Babor, Maria Galland de París i Mesoestetica. Alhora, ens mantenim en constant formació per a millorar les tècniques d’aplicació i els tractaments de cabina, així com l’assessorament professional. Tot per oferir-te un servei integral i de qualitat per a embellir i cuidar el teu cos.

lpg-a-guaida-centre-estetic

Treballem amb la tecnologia més avançada per a oferir-te els millor resultats en els tractaments facials i corporals. El nostre Analitzador facial ens permet fer un diagnòstic totalment personalitzat, i aconseguim un rostre radiant amb INDIBA, remodelem el teu cos amb LPG Alliance 80, ens ocupem de l’acne amb Photocare i treballem amb Cavitació per a reduir volum.

La millor tecnologia per aconseguir l’aspecte més rejovenit i saludable dels nostres pacients.

Cames hidratades, pell suau

Depilació làser

Eliminar el bell corporal ens proporciona una pell més hidratada i la tranquil·litat de gaudir d’un cos lliure de pèl. La depilació làser és una pràctica cada vegada més habitual tant en dones com en homes. Per aquest motiu, a Guaida Centre Estètic Avançat comptem amb la depilació Làser Diodo d’alta potència.

Digues adéu al pèl no desitjat!

extensio-de-pestanyes-guaida-centre-estetic

Extensió de pestanyes

La mirada diu molt de tu. Vols tenir una mirada impressionant? Nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho gràcies a l’extensió de pestanyes. Afegim pèls de seda a les teves pestanyes per augmentar-ne el volum i presència, sense perdre la naturalitat de la teva mirada.

Manicura a Guaida Centre Estètic

Allibera tensions amb l’SPA de mans i peus. Els cuidem amb tractaments intensius com peelings, mascaretes i massatges, i també donem vida a les ungles amb un acabat de color de llarga durada o semipermanent.

Solarium a Guaida Centre Estètic

Utilitzem l’última tecnologia en bronzejat al nostre Solàrium, on estimulem el colàgen de la teva pell, aconseguint un bronzejat radiant i una sensació de màxima hidratació.

Nuvis

De ben segur irradiareu felicitat en aquest dia tan especial, però si veniu a Guaida aconseguirem que la vostra pell i cos també transmetin aquesta alegria. Us oferim una atenció i assessorament personalitzat en la hidratació i il·luminació del cos. Cuidem les vostres mans i peus i us oferim el maquillatge ideal perquè estigueu més radiants (si es pot) en el vostre dia.

Massatges a Guaida Centre Estètic

El massatge eleva el teu estat anímic. Regala’t una experiència sensorial amb un massatge Relaxant amb olis essencials o un massatge Californià amb pedres volcàniques. Equilibra les teves energies amb Cristaloterapia, o revitalitza i harmonitza el teu cos amb el massatge Ayurveda.