4 tipus de massatges de Guaida Centre Estètic

tipus de massatges

4 tipus de massatges de Guaida Centre Estètic

Relax, remodelador, per a esportistes… Tria el massatge que necessitis!

Estrès, mala circulació, sobreesforç en la pràctica d’esports… Són molts els factors del nostre dia a dia que poden afectar de manera negativa al nostre cos. A Guaida Centre Estètic Avançat oferim diversos tipus de massatges per aconseguir minimitzar l’impacte d’aquests factors externs.

 

Cacaoteràpia

Els massatges de cacaoteràpia de Guaida Centre Estètic els realitzem amb els productes de la marca Aroms Nature. Amb propietats antioxidants i nutritives del cacau pur 100% i les vitalitzants i hidratants de l’oli vegetal verge d’argan, aquests massatges són un tractament antiedat, antioxidant i altament hidratant i nutritiu.

Els olis essencials que contenen els productes amb què realitzem aquests massatges actuen a nivell cel·lular. Això garanteix una òptima regeneració cel·lular des de les capes més profundes de la pell.

 

Massatge efecte modelador

El massatge Shaping de Babor està format per una sèrie de productes dedicats a la cura del cos amb efecte modelador que, a més a més, l’acompanya una agradable aroma.

Però, què s’aconsegueix amb aquests massatges de Babor?

  • Reafirma la pell
  • Afina la silueta i remodela
  • Protegeix de l’envelliment prematur de la pell
  • Protegeix contra l’estrès donats pels factors ambientals

 

Massatge amb pedres de l’Himalaya

El Salt Massage de Comfort Zone, consisteix en un massatge amb pedres de l’Himalaya de 60 minuts. Amb ell, aconseguim una acció purificant i revitalitzant al cos a més a més de millorar l’efecte remodelador.

És un massatge unisex i aplicable a qualsevol tipus de pell. Així, no cal que et preocupis per si no és apte pel teu cos.

 

Massatge per a esportistes Energizing de Babor

Les persones que practiquen esport amb regularitat, a vegades poden necessitar massatges corporals per diversos motius. Entre ells, descontracturar els músculs o preparar el cos els dies previs a una competició.

Amb els massatges per a esportistes al nostre centre estètic prop de Figueres, aconseguim els següents beneficis:

  • Augmentar el reg sanguini. Això ajuda a l’oxigenació muscular.
  • Millorar la capacitat de contracció muscular.
  • Drenar els teixits, el que ajuda a millorar el rendiment de l’esportista.
  • Preparar el teixit abans d’una competició.
  • Descarregar la musculatura després d’una competició.

 

 

Vine al nostre centre estètic prop de Girona i Figueres i t’ajudarem a escollir el tipus de massatge que més et convingui
No Comments

Post A Comment