La millor tecnologia

La salut i la bellesa van sempre junts
lpg-a-guaida-centre-estetic

LPG Alliance és una tècnica exclusiva, patentada, indolora i 100% natural basada en l’estimulació mecànica de les cèl·lules. Lluita contra: el greix localitzat resistent a la dieta i l’exercici, la cel·lulitis, la pell de taronja, volum, arrugues, flacidesa i signes d’envelliment de la pell.

A Guaida Centre Estètic Avançat realitzem un tractament totalment personalitzable amb què es poden apreciar els resultats des de la primera sessió.

Indiba a Guaida Centre Estètic

Els tractaments en cabina d’Indiba t’ajuden a potenciar la bellesa facial i corporal, actuant des de l’interior.

Gràcies al sistema Proionic© el teixit de la pell recupera la fermesa perduda, el gruix disminueix i es recupera la correcta circulació de la sang. És un mètode increïble per a  equilibrar les cèl·lules de la pell, tot afavorint la hidratació. La pell es rejoveneix i es regenera. A més, és utilitzat en tractaments mèdics, estètics i fisioteràpia.

Els resultats són visibles des de la primera sessió, tot i que es recomana programar un pack personalitzat per a obtenir resultats òptims.

Solarium a Guaida Centre Estètic

La cabina de solàrium Megasun d’Ibed de què disposem a Guaida Centre Estètic Avançat aporta bronzejat al teu cos i beneficis per a la teva pell.

Gràcies als seus 50 tubs UV, aconseguiràs un bronzejat d’alt rendiment, mentre que els seus 40 reforços de col·lagen t’aportaran major humiditat a la pell de cara i escot.

A més a més, compta amb unes làmpades que formen vitamina D, una vitamina molt beneficiosa per a la nostra salut.

Pressoterapia

Pressoteràpia

La pressoteràpia tracta l’edema de les extremitats -més conegut com a retenció de líquids- i aporta molts beneficis. Entre ells: estimula el sistema immunològic, afavoreix la fermesa i tonificació o redueix la inflor.

A Guaida Centre Estètic Avançat realitzem un tractament que consisteix en aplicar aire amb l’ajuda d’uns cobertors pneumàtics des de la planta dels peus fins l’abdomen. D’aquesta manera s’afavoreix la circulació venosa i el drenatge limfàtic.

aparell_photocare

Photocare

Amb Photocare desenvolupem les tècniques de fototeràpia i fotoporació, en acció combinada amb cosmètics. 

La fototeràpia incideix en el metabolisme cel·lular a partir de l’activació d’enzims reparadors de teixits cutanis, efectes de vasodilatació i collagènesis.

És un tractament especialment recomanat per a l’acné, revitalització, hidratació i arrugues; taques a la pell i flaccidesa.

Dermax Guaida Centre Estetic

Dermax

El tractament Dermax està indicat tant per al rostre com per al cos, i s’utilitza la tècnica de Radiofreqüència profunda amb efecte lífting i tensor, o Sonotermia, que combina la cavitació amb la radiofreqüència.

Beneficis del DERMAX en aplicacions facials: rejoveniment, tersat, arrugues, lluminositat i augment de la textura cutània.

Beneficis del DERMAX en aplicacions corporals i integrals: aprimament corporal, destrucció dels adipòsits, flaccidesa i reafirmació, drenatge, cel·lulitis i pell de taronja i greix localitzat.