5 beneficis de la depilació làser

beneficis de la depilació láser

5 beneficis de la depilació làser

Llueix un cos lliure de pèl aquest estiu!

 

Si hi ha alguna cosa del nostre de cos de la que sempre ens en volem desfer és del bell corporal. Tot i que les tècniques tradicionals aconsegueixen fer-ho, el seu resultat dura pocs dies. Amb l’arribada i els beneficis de la depilació làser, això pot variar.

 

Guanya en comoditat

Com comentàvem, les pràctiques de depilació tradicionals són eficients, però només durant uns dies. Amb la depilació làser, guanyaràs en comoditat i diràs adéu a depilar-te contínuament.

En la majoria dels casos, la depilació làser aconsegueix eliminar fins a un 95% del pèl inicial. Durant tot l’any -i sobretot a l’estiu i en temporada de bon temps- oblida’t de depilar-te!

A més a més, en el cas d’esportistes, la comoditat es multiplica. La pràctica d’esport és més còmoda sense pèl, ja que es guanya en lleugeresa i llibertat.

 

Millora en estètica

Si hi ha un element contrari a l’estètica, és el pèl corporal. La presència de pèl sol ser sinònim de poca o mala higiene. Per això, eliminar-lo millora l’estètica i presència. D’aquesta manera, amb la depilació làser milloraràs en estètica.

 

Ajuda amb afeccions cutànies

Amb mètodes de depilació tradicional, moltes persones pateixen de foliculitis, una malaltia cutània que apareix quan el pèl s’enquista i es pot arribar a infectar. D’altra banda, l’hirsutisme és l’excés de bell corporal, que pot ser produït per causes hormonals.

La depilació làser és una gran aliada per ajudar a eliminar aquestes afeccions cutànies -i d’altres-. I és que és un dels tractaments també aconsellats per a dermatòlegs.

 

Major higiene

Com comentàvem en el punt de millores estètiques, la presència de pèl acostuma a associar-se amb la poca o mala higiene. I és així per un motiu: la suor. El pèl corporal, quan suem, incrementa la mala olor i la sensació de falta d’higiene.

Per això, sobretot quan arriba la calor o quan es practica esport, s’aconsella la depilació làser per a millorar la higiene.

 

És una depilació segura

Seguint les recomanacions i indicacions de les expertes en depilació làser de Guaida Centre Estètic Avançat, aquest és un mètode de depilació segura que no suposa riscos. A més a més, al nostre centre d’estètica a Sant Pere Pescador realitzem tractaments personalitzats per a cada persona, pel que n’augmenta la seguretat del tractament.

 

Apta per a qualsevol tipus de pell

A Guaida Centre Estètic Avançat utilitzem la depilació làser diode. Aquest tipus és aplicable a qualsevol tipus de pell, fins i tot les més bronzejades. Això, juntament amb els tractaments a mida que creen les nostres expertes, aconseguim obtenir els resultats més efectius.

 

 

Vine al nostre centre estètic prop de Girona i Figueres i t’ajudarem adéu al pèl no desitjat
No Comments

Post A Comment