Indiba facial: funcionament i resultats

Indiba facial

Indiba facial: funcionament i resultats

El pas del temps, hàbits poc saludables, exposicions prolongades al sol… Són forces els factors que contribueixen a l’aparició d’arrugues en la cara i escot principalment. Però no només les arrugues envelleixen el nostre rostre, sinó també la flacciditat i aparició de taques a la pell.

Per a evitar l’aparició d’aquests factors o disminuir-ne el grau d’aparença, a Guaida Centre Estètic comptem amb la millor tecnologia estètica avançada: l’Indiba Facial Deep Beatuy.

 

Com funciona

Indiba Deep Beauty és un tractament de radiofreqüència que reequilibra l’intercanvi cel·lular de ions, aconseguint que les cèl·lules recuperin la seva funció natural. D’aquesta manera, es renoven les cèl·lules de la pell i s’aconsegueix un aspecte rejovenit i més saludable.

Els seus resultats -que veurem a continuació- són visibles poques setmanes després d’iniciar-se el tractament i poden durar molts mesos o fins i tot anys. A més a més, és un tractament no invasiu i indolor que produeix una sensació relaxant i agradable.

 

Els beneficis d’Indiba Facial

Com hem dit, la funció de l’Indiba és un aspecte més jove i saludable del rostre, rejovenint l’aparença de la pell i la seva textura. Però, quines problemàtiques elimina? Te n’expliquem algunes:

Difumina marques a la pell

L’acne, les ferides o les cicatrius poden deixar marques visibles a la pell que afecten directament al nostre aspecte facial. Els tractaments de radiofreqüència d’Indiba aconsegueixen millorar l’aparença d’aquestes marques facials o, fins i tot, difuminar-les depenent de la seva profunditat.

Suavitza les arrugues

La cara és la part més visible del nostre cos, i el pas dels anys l’afecta especialment. L’aparició d’arrugues és un fet inevitable tot i que fem ús de cosmètics, ja que són conseqüència de la pèrdua de densitat de la pell. Però aquestes arrugues no només apareixen al rostre, també ho fan a l’escot, coll i hombros.

Redueix les bosses i ulleres

Bosses i ulleres són les marques facials més visibles de cansament o esgotament causades pel dia a dia, l’estrès… Sovint recorrem a la cosmètica per amagar-les, però a vegades no és suficient. Indiba Facial Deep Beauty aconsegueix reduir-les, millorant el teu aspecte i fent que te n’oblidis d’aquests productes cosmètics.

 

Encara no has provat l’Indiba Facial Deep Beatuy? Demana cita a Guaida Centre Estètic Avançat i comprova’n els resultats.
No Comments

Post A Comment